6 reacties op “Kareltje en Sjonnie – Aflevering 1 Chocolade”

  1. Ik ben fan van kareltje en sjonnie! Alle cd’s zijn `grijs gedraaid` dus een nieuw avontuur is meer dan welkom, al vervelen de reeds bestaande cd’s nooit! Mijn kinderen (2 jongens) zijn inmiddels 9 en 11, maar van de week hebben we alle cd’s geluisterd tijdens een lange autorit…. Zelfs de cd van pepernoot tot oliebol en dat midden in de zomer

   1. Dag Suzanne,

    Wat ontzettend aardig van je! Helaas hebben we helemaal over je berichtje heen gelezen, dus nu pas een veel te late reactie. Sorry daarvoor!!!!We zijn namelijk ook heel druk bezig geweest om ‘Kareltje en Sjonnie’ online te krijgen bij de verschillende streamingdiensten als Spotify, Deezer en anderen. Gelukkig is dat gelukt! Dus we gaan weer volle kracht vooruit! En als wij iets voor je kunnen betekenen, dan doen we dat natuurlijk graag. Fijn weekend en nogmaals sorry!! Gr Job Schuring( namens Kareltje en Sjonnie).
    http://www.jobschuring.nl

  2. Dag Fam. de Bijl,

   Wat ontzettend aardig van jullie!! Helaas zien we het berichtje nu pas en kunnen dus ook pas nu jullie beantwoorden. Maar wel sorry voor de late reactie!!!Het goed nieuws is wel dat ‘Kareltje en Sjonnie’ nu ook online te vinden zijn via de grote streamingdiensten als Spotify en Deezer etc. Kareltje en Sjonnie wensen jullie een fijn weekend!!! Gr Job Schuring (namens Kareltje en Sjonnie)
   http://www.jobschuring.nl

  1. Ha Gerard, Wat een aardig berichtje! Helaas zien we het nu pas, want waarschijnlijk er doorheen geglipt.Dus sorry voor de late reactie!!!!!Het goede nieuws is wel dat ‘Kareltje en Sjonnie’ nu ook online te vinden zijn via de grote streamingdiensten zoals Spotify en Deezer etc. Fijn weekend en nogmaals sorry!!! Gr Job Schuring (namens Kareltje en Sjonnie)
   http://www.jobschuring.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *