kareltje en sjonnie

'Een aanrader!' - Trouw

‘Kareltje en Sjonnie op vakantie’ is het vervolg op het succesvolle ‘Kareltje en Sjonnie. Op dit album gaan Kareltje de hamster en Sjonnie de giraffe op vakantie en ontmoeten ze allerlei lieve, rare, vreemde en grappige vrienden. Van Jacqueline de gans in Frankrijk, die uitlegt dat de Fransen dieren vooral leuk vinden omdat ze zo lekker smaken. Paolo de mol in Italië die vindt dat hij de beste ogen heeft van alle dieren, tot aan Jurgen de sint-bernhardshond in Zwitserland. Ze ontmoeten Biggetje Sebastiaan, die in tegenstelling tot zijn broers zo graag in de modder wil rollen. En José de stier in Spanje, die anders over een rode lap denkt dan Kareltje en Sjonnie. 

Negen prachtige liedjes met ongelooflijk veel humor. Ook leuk voor de ouders!  Of zoals een klant bij bol.com schreef: ‘ gave muziek, leuke tekst, prachtige muziek tja…gewoon om blij van te worden. 

'Geestige teksten en muzikaal goed verzorgd' - Hennie Vrienten

'Uiterst vermakelijk.' - Elegance

' Kareltje en Sjonnie op vakantie': ook leuk voor de ouders!!

Naast prachtige vakanties naar het buitenland
hebben Kareltje en Sjonnie nog veel meer leuke ideeën om in hun vakantie en vrije tijd te doen. Maar ook voor kinderen zijn dit hele spannende en bijzondere bezigheden, zoals go-kids en tof voor kids. Een aanrader voor iedereen!